Nederlanders gek op kortingen

discountDat Nederlanders gek zijn op kortingen moet niet als verrassing komen, we struinen rustig uren door de straten heen op zoek naar de beste koopjes en de beste deals. Ook online zijn we in staat om uren te zoeken, duizenden websites open te hebben tot we eindelijk het goedkoopste item gevonden hebben zonder verzendkosten of met de laagste verzendkosten. Als we ergens op kunnen besparen zonder dat het ons geld kost? Waarom zouden we dat dan ook niet doen. Zelfs als dit betekend dat we ons ergens voor in moeten schrijven, of lid moeten worden. Kortingen zijn aantrekkelijk.

Klinkt bekend?

Toch is het tijdens de feestdagen wellicht iets anders, mensen zijn op het laatste nippertje nog op zoek naar cadeautjes niet alles is meer op voorraad, en het moet nu! Dan maar wat meer betalen. Het is dus niet zo dat het altijd op de allergoedkoopste manier moet. Maar als het voordeliger kan? Waarom zou je er dan meer voor betalen. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat wij Nederlanders, sneller een tweede of zelfs derde aankoop ergens zullen doen waar we eerder met grote korting dingen hebben kunnen aanschaffen. Als laatste wat niet heel erg verrassend is, zijn vrouwen gevoeliger voor kortingen dan mannen. Daarom voor de vrouwen (of mannen die hun vrouw heel gelukkig willen maken) kan je hier op hmkortingscode.nl de laatste kortingsacties van de H&M vinden.

map

Goedkoop bezienswaardigheden in New York bezoeken

Heb jij binnenkort een uitstapje naar New York op de planning staan? Dan ben je de nodige euro’s lichter. De trip gaat jou echter nog veel meer geld kosten, want je wilt ter plekke natuurlijk ook het een en ander zien en doen. Zo wil jij vast en zeker de bezienswaardigheden New York bezoeken. Wist je dat je hier tegenwoordig aanzienlijk op kunt besparen? Met de New York City pas krijg jij bijvoorbeeld korting op de toegang tot bezienswaardigheden.

 

Ook besparen op een stedentrip naar Berlijn

Ga jij niet naar New York, maar naar Berlijn? Ook dan kun je besparen op uitstapjes in deze stad. Voor de hoofdstad van Duitsland kun jij namelijk ook een speciale pas bemachtigen – stedentrip Berlijn pas. Deze pas geeft jou voor een gereduceerd tarief toegang tot de populairste bezienswaardigheden. Daarnaast hoef je hierdoor meestal niet in de rij plaats te nemen. Je mag via een aparte ingang naar binnen, waardoor je meer tijd hebt om de stad te verkennen.

2 thoughts on “Nederlanders gek op kortingen

  1. Ik ga geregeld op vakantie in het buitenland en dan hoor je altijd ‘Kijken kijken, niet kopen’ wanneer verkopers horen dat je Nederlands bent. Tja, Nederlanders dragen nu eenmaal het stempel zuinig te zijn. En daarnaast zijn zij ook nog eens dol op kortingen. Dit laatste is natuurlijk ook logisch, want je betaalt tenslotte liever niet te veel en bij korting is dat zeker niet het geval!

    Reply
  2. Ik heb al regelmatig meegemaakt dat er in het buitenland tegen mij gezegd werd “kijken kijken, niet kopen”. Kennelijk weten ze hier dat Nederlanders dol zijn op kijken, maar producten vaak te duur vinden. Daarom proberen we vaak af te dingen. Over de grens lukt dit vaak wel, maar in eigen land is dit niet gebruikelijk. Gelukkig kunnen we hier gewoon op zoek naar korting om alsnog minder te betalen!

    Reply

Post Comment