Een dagje weg naar Amsterdam? Dit moet je weten!

amsterdamGa jij binnenkort een dagje weg naar Amsterdam? Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Je gaat je hier ongetwijfeld wel vermaken. Zo kun je in onze hoofdstad prima shoppen, vind je er genoeg gezellige horecagelegenheden om even uit te rusten en uiteraard zijn er ook de nodige bezienswaardigheden. Toch gaan de meeste mensen zonder enige voorbereiding een dagje weg naar Amsterdam. Dit kan natuurlijk, maar zo benut jij je tijd niet optimaal. En in dat geval heb jij natuurlijk niet genoeg tijd om alles te zien en te doen. Dit kun je simpel voorkomen door van tevoren alvast een invulling aan jouw dagje weg naar Amsterdam te geven. Om jou hierbij te helpen, vertellen wij in deze tekst datgene wat je echt moet weten voor je naar onze hoofdstad gaat.

Bezienswaardigheden in Amsterdam bezoeken

Er zijn veel mensen die alleen voor het shoppen naar Amsterdam gaan. Dat is jammer, want op cultureel gebied heeft onze hoofdstad ook het nodige te bieden. Zo kun jij in Amsterdam de nodige bezienswaardigheden bezoeken. Wat te denken van Madame Tussaud bijvoorbeeld? Daarnaast vind je in deze stad natuurlijk ook de nodige musea. Zo zijn het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Anne Frank-huis zeker een bezoekje waard. Om geen bezienswaardigheden te missen, is het verstandig een gids van Amsterdam aan te schaffen. Koop wel de goeie, want kunt er ook eentje kopen waar de bezienswaardigheden in Amsterdam in het Engels in staan. Wanneer jij redelijk Engels kunt, is dit natuurlijk geen probleem. Is dit niet het geval? Dan wordt het een stuk lastiger om je in te lezen over de bezienswaardigheden in Amsterdam.

AmsterdamBezoek de A’dam tower

Als toerist kun jij je natuurlijk richten tot de standaard bezienswaardigheden als musea. Het is echter ook leuk om wat meer van Amsterdam te zien. En met zien bedoelen we in dit geval ook letterlijk zien. Zo is het natuurlijk mooi om van een grote hoogte over de stad uit te kijken. In Amsterdam heb je deze mogelijkheid. Hiervoor moet je alleen wel even een bezoekje brengen aan de A’dam tower. Deze hoge toren vind je aan de oever van het IJ in Amsterdam-Noord. De A’dam tower heeft een totale hoogte van 100 meter. Geen enorm hoge toren dus, maar toch heb je vanaf de hoogste verdieping een mooi uitzicht over (een deel van) Amsterdam.

 

Eurodisney aanbiedingen scoren terwijl je in Amsterdam bent

Speel jij al lange tijd met het idee om een uitstapje te maken naar Eurodisney in Parijs? Dan ben je zo her en der vast al aan het kijken geweest naar toegangskaarten voor het park en overnachtingsmogelijkheden. In dat geval valt het je ongetwijfeld ook op dat de prijzen hiervan nogal verschillen. Wist je echter dat je vaak flink kunt besparen op jouw bezoek aan dit park? Er zijn namelijk talloze Eurodisney aanbiedingen. Deze aanbiedingen kun jij bijvoorbeeld scoren tijdens een dagje weg naar Amsterdam. Loop hier eens een aantal reisbureaus binnen en leg uit wat je wilt. Deze bureaus kunnen jou ongetwijfeld aan een mooie Eurodisney aanbieding helpen, zodat de kosten voor het tripje aanzienlijk lager uitvallen dan gedacht!

rides

Bezienswaardigheden in Amsterdam in het Engels

Is het altijd jouw droom geweest om mensen rond te leiden door het mooie Amsterdam? Dan moet je gids worden! Dit is echter een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt immers heel wat meer bij kijken dan het simpelweg rondleiden van de mensen en vertellen over de gebouwen en historie. Zo moet je bijvoorbeeld  ook kennis hebben van de Engelse taal. Jaarlijks komen er namelijk miljoenen toeristen naar onze hoofdstad. Je moet bezienswaardigheden in Amsterdam in het Engels kunnen uitleggen, want anders begrijpen buitenlandse toeristen er natuurlijk niets van. En in dat geval krijg jij natuurlijk nooit voet aan de grond als gids in Amsterdam!

Goedkope hotels in Amsterdam bij centraal station

Wil jij overnachten in Amsterdam? Dan schrik je vast en zeker van de torenhoge prijzen die gevraagd worden voor de verschillende overnachtingsplekken. Met name in het centrum van Amsterdam betaal jij je vaak scheel aan een plek om te overnachten. Gelukkig kan het ook wat goedkoper. En nee, hiervoor hoef je de stad niet eens uit. Je vindt namelijk goedkope hotels in Amsterdam bij het centraal station. Deze hotels liggen weliswaar niet in het echte centrum, maar te voet kun jij de binnenstad prima bereiken. Goedkope hotels in Amsterdam bij centraal station zijn dan ook ideaal voor mensen die niet te veel uit willen geven aan een overnachting in Amsterdam.

Tegenwoordig is er veel online concurrentie wat betreft hotels en andere accommodaties. Er zijn zowel echte als scam websites die traffic kopen om hun bezoekersaantallen te doen stijgen en zo veel mogelijk geld te verdienen. Als je je accommodatie in Amsterdam wil verhuren, kun je de hulp van diabolicLabs.com misschien goed gebruiken. Je kunt echte testimonials over ze lezen op webmasterreviews.org/diaboliclabs-com/. Let erop dat je prijs niet te hoog is, want iedereen houdt van een leuke aanbieding.

2 thoughts on “Een dagje weg naar Amsterdam? Dit moet je weten!

  1. Bedankt voor deze onwijs handige tips voor een dagje weg naar Amsterdam. Was er al wel een paar keer geweest, maar heb bijvoorbeeld nog nooit een bezoekje gebracht aan de Amsterdam Tower. De eerstvolgende keer zet ik deze toren echter wel op mijn lijstje.

    Reply
  2. Super handig deze tips, bedankt daarvoor! Ik ga binnenkort naar Amsterdam en wist niet zo goed wat ik er allemaal moest doen, zeker niet in deze tijd. Niet alles is bruikbaar, omdat ik niet het risico wil lopen besmet te raken met het coronavirus. Er staan echter genoeg leuke dingen tussen om te doen tijdens een dagje Amsterdam.

    Reply

Post Comment